Sports Tutor Tennis Tutor ar bezvadu pulti

Sports Tutor Tennis Tutor ar bezvadu pulti

3 lietotāji šobrīd skatās šo produktu
  • Modelis: C66
  • Svars (kg): 19.00
  • Izmērs (cm): 49.53 x 50.80 x 30.48

Teniss Tutor ® – pārnēsājama tenisa mašīna. Jaudīga. Paredzēta arī profesionāļiem. Iekļauta automātiska izmetienu trajektorijas pacēluma opcija.Tikai viena poga “Elevation” un Jūs varēsiet atsist bumbiņas dažādos augstumos, trenējoties atsist “volley”, “lob”, un “groundstroke.” Ideāli palaist un apstādināt mašīnu, kā arī izmantojot tālvadības pulti fiksēt izmetienu konkrētā vietā.

Original price was: 1 524,60 €.Current price is: 1 371,00 €.

Apraksts

Tutor # 1 visā pasaulē!!!

Tenisa treniņmašīnu Tutor ir veidojuši profesionāļi un tā pasaulē zināma jau vairāk kā 20 gadus.Tutor tiek uzskatīta par # 1 tenisa mašīnu pasaulē.

Tenisa treniņmašīnas Tutor piedāvā elektroniskās vadības paneli, ar kuru iespējams kontrolēt bumbu padeves ātrumu, trajektoriju, un bumbu padeves intervālu. Bumbu padeves ātrums ir regulējams no viegla metiena, līdz maksimāli augstam ātrumam. Tutor tipa tenisa mašīnas ir izmantojas kā iesācējiem, tā arī profesionāļiem, pielāgojot bumbas padeves ātrumu no 1 līdz 10 sekundēm.

Tutor piedāvā arī ekskluzīvu pretiestrēgšanas bumbu padeves mehānismu, un 10 sekunžu starta uzsākšanas aizkavēšanos, lai dotu spēlētājam laiku no mašīnas ieslēgšanas brīža atgriezties spēles pozīcijā.

VIEGLI PĀRNĒSĀT…. UN VĒL VAIRĀK…

Tennis Tutor ir viegli pārnēsājama, tai ir pagarināts rokturis, kurš darbojas tāpat kā rokas bagāžas koferiem. Treniņmašīnas garums ar nolocītu rokturi ir tikai 30 centimetri.

Bumbu tvertne atveras dažu sekunžu laikā un tajā var iebērt 150 bumbiņas, kas ir vairāk nekā divas standarta pick-up grozi pilni ar bumbiņām.

Tennis Tutor ir standarta iebūvēts lieljaudas akumulators, kas spēj nodrošināt līdz pat sešām stundām spēles laika, tāpēcatsevišķi iegādāties baterijas, nav nepieciešams. Bet, lai paildzinātu akumulatora ekspluatācijas laiku, nepieciešams iegādāties ārējo bateriju komplektu (External Battery Pack) (skatīt sadaļu tenisa aksesuāri).

Tennis Tutor ir iebūvēts akumulatora uzlādes indikators. Indikatoram ir skaņas signāls, kurš sāk darboties brīdī, kad līdz baterijas izlādes brīdim ir palikusi pusstunda. Tennis Tutor komplektā ietilpst papildus baterijas lādētājs.

PAPILDUS APRĪKOJUMA IESPĒJAS

Wireless 2-pogu tālvadības pults

Tennis Tutor un tenisa Tutor Plus ir pieejama divpogu bezvadu tālvadības pults.Rokas tālvadības pults ļauj sākt un pārtraukt bumbu piegādi un kontrolēt bumbu padeves pozīciju no vienas puses uz otru.

2-līniju darbība

Automātiski, iepriekš iestatīti atbilstoši laukuma pozīcijām divu veidu atsitienu iespējas. trajektorija maināma no šauras līdz platai, atkarībā no spēlētāja vēlmēm.

AC barošanas bloks

Pielāgojams visiem Tutor modeļiem.

Aksesuāri

Papildus aprīkojums ikvienam modelim pieejams sadaļā tenisa aksesuāri.

Pasūtot tenisa mašīnu, komplektā nāk līdzi arī tenisa mašīnas lādētājs “Smart Battery Charger”.

Additional information

Weight 19,00 kg
Dimensions 49,53 × 50,80 × 30,48 cm
Modelis

C66

Garantija

3 gadi

Ar oscilatoru

+

Bumbu skaits

150

Barošana

Baterija

Pults

+

Spēles ilgums

4 – 6 h

Intervāls

2 – 10 sek.

Ātrums

16 – 136 km/h

Akumalatora lādētājs iekļauts

+

Trajektorija

Groundstroke to Lob

2 līniju funkcija

Papildus informācija

Garantija 3 gadi
Ar oscilatoru +
Bumbu skaits 150
Barošana Baterija
Pults +
Spēles ilgums 4-6 h
Svars (kg) 19
Intervāls (sek.) 1.5-10
Ātrums (km/h) 16-136
Akumulatora lādētājs iekļauts +
Trajektorija Groundstroke to Lob
2-līniju funkcija

LĪDZĪGI PRODUKTI