Labas tenisa spēlētāja īpašības

labs tenisa spēlētājs spēlē tenisu

Labs tenisa spēlētājs nav tas, kurš zina tikai stratēģijas korta laukumā. Tam ir nepieciešams smags darbs. neatlaidība un atlētiskās spējas. Kāpēc labākajiem tenisa spēlētājiem gadās krist, bet citiem pacelties popularitātē? Ir daudz faktoru, kas ietekmē krišanu un izdzīvošanu no citiem.

Labs tenisa spelētājs ir universāls

Tie, kuri zina kā palikt savā komforta zonā uzvar Grand Slamā, bet tie, kuri ir universāli uzvar daudzos Slamos. Protams, lielākā daļa spēlētāju var atsist ar forehandu ar lielāku spēku, salīdzinot ar backhandu, Bet tikai izcilākie var uzvarēt uzvarētājus ar abiem sitieniem. Labam tenisa spēlētājam ir pamatīgas servēšanas iemaņas un viņi zina pamatus groundstroukiem. Vienā mirklī viņi var nosūtīt “backhand” šķēli pret bāzes līniju vai noķert pretinieku bez aizsarga ar nelielu un viltīgu metienu.

Labam tenisa spēlētājam ir laba ķermeņa valoda

Kas ir kopīgs visiem labajiem tenisa spēlētājiem? Viņi visi kaut kādā noteiktā līmenī izdala konfidenci gan kad viņi ir kortā, gan arī tad, ad nav uz korta. Katram no tiem ir sava ķermeņa valoda un viņī zina, ka pacietība, piezemētība un kā uzturēt acu kontaktu visu laiku. Šie mazie žesti var likties nekas īpašs, bet tās ir tās mazās lietas, kas piešķir to lielāko ainu, tenisa spēlētājs kas baidās ne no kā un staigā ar konfidenci.

Labam tenisa spēlētājam ir cīņas gars

Cīņas gars ir virs visām kvalitātēm, kad runa ir par spēli ar pretinieku. Ja tev nav cīņas gars, tev nebūs iespēja sniegt rezultātu virs taviem limitiem. Teniss ir sporta veids, kas pārbaudīs tavu raksturu tik pat ļoti kā tavu izturību. Vislieliskākajiem tenisa spēlētājiem patīk veidot cīņas garu izkopjot to. Uzdevumi iekļauj aktivtātes kā samierināties ar zaudējumiem, kļūdām un kā mentāli atkopties pēc iespējas ātrāk.

Labs tenisa spēlētājs zina savas serves

Andre Agassi ir populārs dēļ savām spēcīgajām atgriešanas servēm tāpat kā Serēna un Venus Viljamsi. Viņi ir pierādījums, ka labam tenisa spēlētājam vajag pārzināt pamatus, pat parādīt ar izcilību savas serves. Koncentrēšanās uz bumbu serves laikā jau vien spēlētāju pietuvina uzvarēt uzvaru. Ja kāds ir vājš savās atgriešanas servēs, tas var maksāt maču, jo tas garantē pretiniekam iespēju izmantot izdevību uz tavu vājo vietu spēlas laikā.

Lai kļūtu labs jebkura sporta veidā prakse, treniņi ir svarīgi un dažas labās prakses nepieciešams pielietot.

Vai tu esi tenisa spēlētājs, kas cenšās uzlabot savu tenisa spēli?

Tagad tu zini kādas īpašības iemantot sev!

Jaunākie raksti

Nepieciešama palīdzība?

Mūsu pieredzējušie speciālisti palīdzēs jums izvēlēties.